måndag 16 maj 2011

Kuddar


Dessa blå dynor har jag sytt och tryckt som ett beställningsjobb. Här på bilden är de inflyttade i sitt nya ljuvligt hem i Vörå. 4 kommentarer:

jsbagge sa...

Men!Så fina och alldeles underbart sköna!Absoluta favorit-kuddar:) Måste också få kommentera asken på nästa bild...e nämligen också svag för gamla askar.Hittade en på loppis från ATLAS-sytråd...Oj,oj va vi har samma smak du å jag!

Annika L. sa...

va fina kuddar!! vad har du använt för att trycka dit texten, alltså vad ska man köpa och varifrån för att försöka sig på ett sånt där projekt själv?:)

Jenny sa...

Tack ska ni ha! Vi har nog verkligen samma smak du och jag J :)!

Annika: Jag har använt textilfärg från Sinooperi. De större bokstäverna är schabloner från Panduro och dom mindre bokstäverna är stämplar (minns inte var jag köpt). Du borde nog hitta motsvarande på Sinooperi gissar jag. Eller så pratar du snällt med någon pysslare du känner om det går att låna ;).

Annika L. sa...

ok, tack! ska kolla på sinooperi vad dom har. om jag inte hittar såna schabloner så får jag väl ta ett snack med "nån pysslare jag känner"!:) (känner kanske bara en när jag tänker efter..!:))