onsdag 18 april 2012

Årskrönika, del 1

Jag märkte nyligen att bloggens 1 årsdag har passerat och tänkte att det kunde passa med en liten tillbakablick. Jag är positivt överraskad av hur roligt det är att blogga och hittills har det hunnit bli 279 inlägg sedan mars 2011. Många är ni också som tittat in sedan dess och det är ju verkligen kul!

Bild från första inlägget

Tanken med bloggen var att dokumentera mina pyssel, vad jag inreder och donar med hemma. Den linjen håller jag fortfarande. En hel del loppisfynd fotograferas också. Vad som däremot ändras med tiden är ju stil, smak, säsong, livssituation, vad man inspireras av m.m.

När jag startade bloggen hade vi bott i vår radhuslägenhet lite mindre än ett år. Då inredde jag mycket  och visade jag upp rummen ur olika synvinklar. Jag fyllde hemmet med en massa loppisfynd, blandat med moderna prylar. Jag tycker fortfarande om gammalt blandat med nytt, men har mer och mer börjat skala av för att få lite "lugnare" hem. Nu plockar jag hellre bort saker än fyller på. Inte det lättaste när man är en samlare...
Annat som förändrats under året är att mina pyssel handlat mer och mer om babypyssel, barnrum och leksaker. Det är ju ganska naturligt, eftersom vi fick en liten tös i november. Skulle jag ha startat bloggen för två år sedan skulle den säkert mest ha handlat om bröllopspyssel.


Jag tänkte också visa en del återblickar på pyssel jag gjort och lite kläder och loppisfynd jag visat, men det får bli ett eget inlägg. 


Hoppas att ni som hängt med bloggen en tid vill fortsätta att läsa ett år till och jag välkomnar alla nya som hittar till min blogg!    

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk-ett år!!!Och ja-jag kommer absolut att jämt titta i din härliga blogg! Finare finns inte!! :) Kram jeanette

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja det är ju så skoj att blogga !
Grattis till ett år !
Kraam
Sanne

Anonym sa...

Å vilken inspirerande blogg! Vilka finfina foton, både grejerna och hur du fotograferar dem. Man blir så imponerad! Hur hinner du? :) H. Eivor

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel sa...

Tack ska ni ha :)! Det är extra roligt att blogga när man får så fina och uppmuntrande kommentarer. Ibland hinner man mer och ibland mindre (...som svar på Eivors fråga)...