torsdag 19 juli 2012

Impulsköp till barnrummet
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Och ibland blir det precis som man tänkt sig, men ändå inte. 

Det handlar alltså om barnrummet som vi renoverar. Jag har surfat runt på nätet och samlat inspiration i mängd och massor. Det finns så mycket fint att det är svårt att välja inriktning och stil! En tapet som jag återkommit till många gånger är Firm Livings "Dotty" för jag tycker den är så fin, men i dyraste laget.  Beslutet blev till slut att måla väggarna ljusgråa och sedan brassa på med färg och form när det gäller leksaker, möbler och tyg. 

Idag har vi målare på plats. Han har spacklat och målat grundfärgen klart. Som av en slump ramlade jag över en slutförsäljning av barnprylar på förmiddagspromenaden (sommarmarknad på byatorget) och där fanns 1 1/2 rulle Dotty-tapet till bortslumpningspris. Då blev det att tänka om lite... Jag ska klura lite till, men tror jag har en lösning som blir fin. Det gäller ju att få tapeten att passa ihop med allt det andra som redan är införskaffat. 

Giraffen Sophie (tuggleksak) fick också följa med från utförsäljningen, eftersom lillflickan* har önskat sig en sådan väldigt länge.

*läs: mamma


3 kommentarer:

Anonym sa...

OooLa-la! Va spännande! Väntar lika mycke jag att få se sen hur det blir! :o Wow-va kul att du hittade så knixiga tapeter! Jag måste säga att jag verkligen tänkt höra av mej...men dagarna bara går å går!Gissar att de gör desamma fö dej! Men snart så hörs vi!Kram jeanette

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel sa...

Kul Jeanette! Du måste verkligen komma och titta när det är klart! Visst är det väl konstigt hur sommardagarna flyger iväg misstänkt fort... Men en träffis ska vi nog få till :)!

Anna-Lena sa...

Vilket fynd du gjorde med tapeten! Den är verkligen superfin! Ska bli kul att se slutresultatet sen! :-)