onsdag 12 juni 2013

Planscher och kort till salu


Nu har jag äntligen fått hem mitt paket med planscher och kort från tryckeriet. Dels har jag tryckt upp ett lager för att kunna ge som present åt släkt och vänner vid lämpliga tillfällen. Sedan har jag också planer på att kanske sälja vid någon marknad i trakten (tips mottages). Jag tänkte också göra ett försök att sälja mina produkter här via bloggen, så om någon är intresserad får ni gärna ta kontakt t.ex. per e-post: j-stil (at) hotmail.com. 

Planscherna är A3-storlek och kostar 8,50 €
Vykorten är A6-storlek och kostar 1 €
Klämmorna kostar 1 €

Jag kan posta inom Finland och då tillkommer postkostnader (3,50 €). Bor man i närheten går det bra att hämta produkterna (Korsholm, Finland) eller komma överens om annat arrangemang.
"Alfabet" A3, 8,50€


"Siffror" A3, 8,50€

"Vad ska vi äta?" A3, 8,50€

"Vad ska vi leka?" A3, 8,50€

"Vad ska vi sjunga?" A3, 8,50€
"Korsstygn Grattis" vykort A6, 1€

"Streckkod Grattis" vykort A6, 1€
"Klämma" 1€


Förutom det traditionella sättet att rama in planscher så finns det ju en mängd olika sätt att hänga upp bilder. Jag är väldigt förtjust i klämmorna, men här visar jag dessutom bilder på några andra alternativ. Har ni fler tips? 

 

Man kan ju också tänka utanför ramen när det gäller platsen att hänga upp bilder på. "Vad ska vi äta?"-planschen hade jag t.ex. tejpat på insidan av skafferidörren. Nu hänger den på kylskåpsdörren. "Vad ska vi sjunga"-planschen passar bra vid skötbordet tycker jag.

Hoppas ni hittar något ni gillar och hör gärna av er om ni vill beställa något. Själv har jag en del väninnor som fått barn nyligen och de kan nog vänta sig presenter av det här slaget...

2 kommentarer:

Annika L. sa...

jättefina grejer!! once again är jag imponerad till 1000! :)

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel sa...

Tack ska du ha :)! Roligt att höra!