onsdag 19 september 2012

Djungelmotiv







För ett par år sedan hittade jag ett tjusigt tyg med djungelmotiv på loppis. Det blev en tavla och ett kuddfodral till läshörnan i barnrummet. Akustiken i rummet blev bättre med lite textil på väggen och mysfaktorn ökade. Kuddfodralet är sytt som en tunnel med knytband i båda sidorna. 

Hyllan/sittbänken stod på samma plats innan rummet blev barnrum, men då var den vit och färgen började vara lite väl nött. För att pigga upp den lite målade jag den knallgul. Bänken byggde min pappa för säkert 30 år sedan. Funkar bra i läshörnan. Det gråa tyget ovanpå är en restbit från ett sängöverkast jag använde när jag fixade vår sänggavel.

4 kommentarer:

Annika sa...

oj vad mycket fint det blev av tyget! du kan no tu!:) varifrån är förresten den svarta lådan (i tyg?) som syns i hyllan? hade ett par i trä i Milios hylla (heter den kanske expedit, från Ikea) men han tuggar på dem och det lossnar ibland små flisor som kanske inte är så skönt för munnen så vi borde skaffa nya... i rätt storlek...

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel sa...

Milio har bra tänder han! Minns att du visat ett fiffigt bitskydd till spjälsängen i din blogg också :). Tyvärr kan jag inte hjälpa med lådtips eftersom vår låda:
1. är av kartong
2. är köpt för evigheter sedan (vi har två som har stått på sommarstugan flera år)
3. kommer inte ihåg var den är köpt

Dessutom är den mörkbrun ;).

Lycka till med lådletandet!

Annika sa...

jo Milio går lös på det mesta med sina gaddar!
ojdå, då var det fail fail fail med mina iakttagelser då! ;) men tack iaf! :)

PS. promenad till fyndis snart?? före det kommer snö och sånt crap ;)

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel sa...

Jepp, alltid redo för loppisbesök :)!