måndag 16 februari 2015

Nya huset

Här kommer en bild från utsidan av vårt hus. Även om huset ser relativt litet ut, så känns det rymligt när man kommer in p.g.a. full takhöjd och öppen planlösning mitt i huset. 

Fönstret längst till höger på bilden hör till ett sovrum (barnrum nu) Bakom det finns en toalett med dusch. Till vänster om ytterdörren och hallen finns tre fönster som hör till vardagsrummet. Längst till vänster finns ett sovrum till (pysselrum just nu). Bakom det finns wc, badrum och bastu. På baksidan finns också en liten terrass med ingång till ett stort hjälpkök. Hjälpköket är jag sååå glad över! I förra lägenheten var det dåligt med utrymme för barnvagnar och klädtorkning. På baksidan av huset finns också matsalen och köket. Längst till höger i bakre hörnet är vårt sovrum. Och så var rundturen slut. 

Jag får portionera ut bilder i olika inlägg, annars blir det så många bilder att ingen orkar kolla igenom dem. Här visar jag ett par överblicksbilder från vardagsrummet i alla fall. Innertaket lät vi måla innan vi flyttade in (och inte att förglömma alla taklister vi målade själva). Det gjorde att allt kändes mycket ljusare och luftigare. Björkparketten och övriga trädetaljer ger värme och mjukar upp allt det vita.    

Inga kommentarer: