onsdag 4 mars 2015

Mera vardagsrum
Här kommer ännu fler bilder från vardagsrummet. Alla möbler förutom soffbordet har hängt med från gamla lägenheten. Sidobordet bredvid soffan hade mina föräldrar i garaget. Bordet har flyttat runt i vårt hus i jakten på den perfekta platsen, liksom många andra små möbler också gjort. Det är kul att enkelt kunna möblera om och göra små snabba förändringar. Man behöver också bo in sig lite och känna efter hur man vill möblera tycker jag. 

Jag har inte bestämt ännu om jag vill ha gardiner i vardagsrummet. Tror inte jag vill det. Därför hänger en björkstam som dekoration ovanför fönstret just nu. I december hängde jag en julstjärna i den. Nu till våren kanske det blir en blomampel. Åtminstone brukar björken bli en "snackis" när folk kommer hit och ser att vi hängt upp ett träd i taket.

2 kommentarer:

Maria-muminmamman sa...

Alltså ert nya hem är nog helt jättefint, tycker jag! Det passar jättebra med Aalto(inspirerade) möbler just till er! Soffbordet tex är ju helt perfekt! Jag tycker också nej! för gardiner och ja! för björkstammen! Vad är det för rund grå hylla ni har på väggen? den ser rolig ut!

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel sa...

Tack ska du ha! Kul med feedback :)! Ibörjan när vi flyttade in tyckte jag att det var lite knepigt med eko här och ville få in lite mer textiler för att dämpa ljudet. Nu när vi bott in oss och inrett med tavlor, växter m.m. Så tycker jag inte gardinerna behövs i det syftet. Det får nog lämna så här tror jag.

Hyllan byggde min pappa redan innan jag flyttat hemifrån. Jag hade hittat en ritning i någon tidning som jag tyckte om. Fortfarande känns den lika modern oc min stil. Jag hittade ett gammalt inlägg om den här; http://jenny-mittarkiv.blogspot.fi/2011/06/rund-prydnadshylla.html